Placeholder Picture

Open

Per Madsen's Website


Edge

Placeholder Picture

Microsoft Edge er som bekendt den browser der blev introduceret sammen med Windows 10. Den har ikke fået nogen god modtagelse af folk, da disse som regel anvender tredie parts browsere på Windows 10, fx Chrome eller Firefox. Jeg anvender selv Edge dagligt og er glad for at bruge den. Jeg mener ikke det er en dårlig browser, som så mange andre giver udtryk for. Jeg vil i det følgende prøve at angive de ting som jeg synes gør Edge til en god browser. For det første vil jeg angive at Edge skal ses som mere end blot at være en browser, jeg ser mere Edge som en "mulitifunktions" applikation, da den både kan læse PDF og EPUB filer, samt kan der skrives på og i PDF filer og HTML sider. Det næste som gør Edge til en god browser er at den indeholder flere muligheder for at gemme link og sider, til senere læsning.

En anden ting man skal være opmærksom på er at Edge porteres til Android og iOS, hvilket giver at de samme muligheder for synkronisering af favoritter, læseliste, links, osv... som findes mellem Windows 10 enheder, nu også kommer til at gælde for Andriod, iOS og Windows 10. Hermed har Microsoft formået at gøre disse funktioner crossplatformet, og universelle. Dette er en af årsagerne til at Edge muligvis har en chance i browser-krigen.

Ud over dette har version 1709 af Windows 10 (Fall Creators Update), også gjort det muligt at linke en Andriod og en iPhone telefon til windows 10. Ved at linke en Andriod eller en iPhone telefon til Windows 10, opnås der integration til Windows 10, selvom Edge ikke er installeret på Andriod eller iPhone. For at linke en Andriod/iPhone telefon til en Windows 10 PC - Se How to use Windows 10's "Continue on PC" feature with an iPhone or Andriod Phone

Link

Microsoft Edge for iOS and Android
Continue on PC app for iOS
Microsoft bringer Android og Windows tættere sammen
Google Play - Microsoft Launcher